FysioPlus Bonaparte

Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel
 

HuntedSteenwijk

De tweede editie van het populaire kat en muisspel komt terug op 4 november 2022! Het alternatief op de tv hit Hunted! De deelnemers moeten 4 uren lang uit handen blijven van de opsporingsdiensten die alles uit de kast trekken om alle deelnemers op te sporen door heel Steenwijk. Durven jullie het aan en kunnen jullie uit handen blijven van de opsporingsdiensten?! 

  • Een team bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 8 personen; je kunt je als team opgeven maar ook als individueel.(later worden alle individuele inschrijvingen samengevoegd tot een team.)
  • Elk team heeft de mogelijkheid om van 1 vervoersmiddel gebruik te maken; maximaal 30 minuten en zij mogen maximaal 30 minuten ergens “schuilen”. Bij de start van het evenement ontvangen zij een top secret envelop met daarin de verplichte route en de opdrachten (alle opdrachten zijn verplicht) heb je opdracht niet uitgevoerd krijg je 10 minuten straftijd. Uiteindelijk wint het team dat binnen de snelste tijd over de finish komt.
  • De achtervolgers zijn professionals (ook nog professionals in opleiding) die middels technische snufjes proberen de “verdachten” op het spoor te komen en deze aan te houden (no contact).
  • Ben je als team aangehouden, stap je uit de route en mag je op de aangegeven tijd je melden bij de finish.Zo blijft het voor alle teams spannend en een geweldige ervaring.
  • De inschrijfkosten per individu zijn 12,50 euro. Elk teamlid betaald de inschrijf kosten.

Hunted Steenwijk is onderdeel van Fysioplus Bonaparte en past binnen onze visie om gezondheid te combineren met sportiviteit en beleving.

Kijk op www.huntedsteenwijk.nl voor meer informatie en het inschrijven voor de tweede editie.

 
E-mailen
Bellen