FysioPlus Bonaparte

Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel; voor Mens en Dier!
 

Het team

Wij vinden een persoonlijke connectie met onze "patiënten" erg belangrijk. Wederzijds vertrouwen is essentieel bij onze behandelingen.


Caren Bonaparte (Praktijk eigenaresse) Fysiotherapeute

Mijn naam is Caren, ik ben afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen en sinds 2007 werkzaam als fysiotherapeute in Steenwijk en omgeving. Met het starten van mijn eigen praktijk komen eindelijk mijn passie en mijn werk samen; het helpen van mensen om alle aspecten van hun gezondheid te verbeteren. 

Als fysiotherapeute heb ik ruime ervaring opgedaan in het behandelen/revalideren van o.a. traumatologie (o.a. amputaties, beenbreuken), neurologische aandoeningen (MS, cerebrale parese, hernia (HNP), ziekte van Parkinson), orthopedische aandoeningen (lage rugklachten, nieuwe heupen en knieën, fracturen, sportblessures). Mijn grootste passies liggen in het revalideren met kinderen, sporters (sportspecifieke blessure begeleiding) en dieren. In April 2021 ben ik gestart met de Post-HBO opleiding voor Dier Fysiotherapie aan het Aeres Training Centrum te Barneveld en per 19 januari 2024 heb ik mijn diploma in ontvangst. Ik ga mijn beroep uitbreiden door honden, paarden en katten te behandelen.

In mijn vrije tijd maak ik graag tijd vrij voor reizen, avontuur, cultuur, film, natuur, familie, vrienden en mijn beste (honden)vriend Baloo.

Ik zie jullie erg graag terug in onze geweldige, gezellige en fantastische praktijk!


Anneke Kluin Beweegcoach (o.a. Miha Bodytec), 

Hallo, mag ik mij even voorstellen...

Mijn naam is Anneke Kluin, geboren en woonachtig in Steenwijk. Heb in Steenwijk op de basis-en middelbare school gezeten en in Zwolle de opleiding tot doktersassistente gevolgd.

In het ziekenhuis de Weezenlanden heb ik vijf jaren lang met plezier gewerkt als afdelingssecretaresse op verschillende afdelingen. Later heb ik nog als doktersassistente een aantal jaren bij een huisarts gewerkt. 

Ik ben blij en enthousiast om bij FysioPlus Bonaparte als personal trainer, beweegcoach en gastvrouw te werken en u allen te verwelkomen. Ik ben mijn kennis en ervaring gaan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden om u een persoonlijk en een specifieke behandeling/advies te geven.

Mijn doel is om een gastvrije, toegankelijk en ontspannen sfeer te creëren waar u graag aan uw gezondheid komt werken en waar de koffie altijd klaarstaat. 

In mijn vrije tijd maak ik graag tijd vrij voor reizen en vakantie, lezen, interieur design, ontwikkelingen in de wereld, natuur, familie en vrienden. 

Ik hoop jullie te mogen ontvangen in de praktijk en beter nog; afscheid mogen nemen met een volledig herstel en veel nieuwe kennis en ervaringen.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info